Geboortekaartjes voor meisjes
Geboortekaartjes voor tweelingen
Geboortekaartjes voor jongens
Gratis verzending

1-2 werkdagen

Gratis aanpassingen

Verzendservice mogelijk

Geboortekaartje bestellen

Heb je een leuk kaartje gevonden op de webshop? Lees hier hoe je het kaartje kunt bestellen en eventueel kunt aanpassen.

 

Bestellen via de website

Als je de bestelling afrond via de website kun je de eventuele aanpassingen (kleur en standaardteksten) doorgeven in de notities tijdens de bestelfase. Naar het door jou opgegeven e-mailadres stuur ik het kaartje met de aanpassingen. Als jullie akkoord gaan met de aanpassingen, bewaar ik het kaartje tot tot de geboorte.

 

Als het zo ver is, kunnen jullie de gegevens van jullie kindje mailen naar danique.adriaanse@gmail.com. Ik verwerk de gegevens in het kaartje en stuur jullie dan het definitieve ontwerp. Bij akkoord stuur ik het naar de drukker. Als jullie niet voor de extra opties hebben gekozen, dan zijn de kaartjes binnen 3 werkdagen in huis.

 

** Wil je gebruik maken van de verzendservice? Stuur dan even een mailtje.

 

Bestellen via de mail

Stuur een mailtje naar danique.adriaanse@gmail.com met de eventuele aanpassingen (kleur en standaardteksten). In de mail vermeld je: het aantal kaartjes, het artikelnummer (deze staat in de omschrijving), de eventuele aanpassingen, jullie verzendadres en of jullie gebruik willen maken van de extra’s of de verzendservice.

 

Als jullie akkoord gaan met de aanpassingen, bewaar ik het kaartje tot tot de geboorte. Als het zo ver is, kunnen jullie de gegevens van jullie kindje mailen. Ik verwerk de gegevens in het kaartje en stuur jullie dan het definitieve ontwerp en de betaallink toe. Bij akkoord en betaling stuur ik het naar de drukker. Als jullie niet voor de extra opties hebben gekozen, dan zijn de kaartjes binnen 3 werkdagen in huis.